További elmaradásaim: Cali és egy oldal Lily

2011. május 19. 2 üzenet
Már múlt vasárnap boltba került Cali: In frame készlete. Ahogy a címe is mondja, mindegyik papíron keret van. Én keret helyett kulcslyukat választottam. :) És beletettem egy pici alvó manót.

És az oldalam:
Thanks july-c
Cali CT callt is hirdetett:

A következő challenge kiírást Hékástól kölcsönöztem:
Cali mostanában ünnepli a 25. születésnapját, és úgy gondolta, hogy a negyed évszázadot nagy durranással illik megünnepelni. Ezért aztán egy kihívást tett közzé a blogján. E-mailben el kell neki küldeni egy oldalt, ami az ő készletéből készült. Nem kell vásárolt készletnek lenni, lehet olyan is, amit megnyertél, de még freebie-ből készült is lehet. A lényeg, hogy Cali készlete legyen. A nyeremények szuperek szerintem
  • az első két legjobb oldal készítője 5 készletet választhat Cali Angels Scrap Shopban lévő készleteiből
  • a harmadik helyezett három készletet választhat
  • a negyedik egyet
  • az ötödik pedig 3 hónapos vendég tagságot kap Cali creatív csapatában!
Ugye milyen szupi kis nyeremények? Ha Te is nyerni szeretnél (márpedig miért is ne szeretnél...), küldd el a legjobbnak tartott Calis oldaladat a calinhorely [at] gmail [dot] com e-mail címre június 20-ig. A mailed tárgya « Challenge Cali » legyen.

***

Még a nemzetközi scrapbook napok alkalmából Lily is indított egy kihívást. A feltétele az volt, hogy az ő valamelyik készletéből készítsünk oldalt és azt töltsük fel az afterfive galériájába. Öt scrappert kiválasztott, akik 5 dolláros kupont nyertek a boltjába. Sajnos az én oldalamat nem választotta ki. Viszont a CEWE múlt heti kihívásába tökéletesen megfelelt. A kedvenc készletünket kellett bemutatni. Nem volt kétséges, hogy ez az oldal lesz az. A kedvenc készletem Lily-től a Baby Elf.

És az oldal:


2 üzenet :